Postverwerking

Moderne organisaties maken steeds minder gebruik maken van briefpost. Evengoed hebben ze nog iedere dag te kampen met een hoeveelheid papieren post. Het intern sorteren, registreren en verdelen kost daarom nog altijd veel tijd en moeite. Dit kan tegenwoordig gelukkig een heel stuk efficiënter. Want ook op het gebied van postverwerking is het digitale tijdperk ingetreden. Dankzij moderne technieken kan ook papieren post tegenwoordig helemaal digitaal worden verwerkt. De specialisten van 123archief kunnen dit hele proces voor u uit handen nemen.

Papieren post

Hoewel organisaties zelf in de meeste gevallen hebben gekozen om de meeste processen te digitaliseren, hebben ze in de praktijk nog steeds te maken met een bepaalde papierstroom omdat andere organisaties nog niet zo ver zijn. Ook kan het zijn dat er de nodige papieren post van consumenten te verwerken is. Dat kan voor een flinke belasting van de organisatie zorgen en de efficiency negatief beïnvloeden.

Digitaal verwerken

Het digitaal verwerken van post is veel effectiever. Daarom is het beter om alle binnenkomende documenten volledig te digitaliseren. Hiermee kunnen organisaties veel tijd, geld, personele inzet en ruimte besparen. Daarnaast heeft de digitale postverwerking door 123archief ook andere voordelen. De kans op fouten en vertraging is veel kleiner en de post is te allen tijde inzichtelijk. De kwaliteit van de totale documentenstroom kan daardoor aanzienlijk worden verbeterd.

Digitale postkamer

Door het digitaal verwerken van uw documenten kan uw gehele organisatie op één uniforme wijze communiceren. Een dergelijke digitale organisatie stelt wel de nodige eisen aan de postkamer. Hier wordt de papieren post niet alleen gedigitaliseerd en geconverteerd, maar ook voorzien van de benodigde meta data en classificaties. Hiermee heeft de digitale postkamer een centrale rol in het bedrijfsproces.

Specialisten

Het beheren van een digitale postkamer vergt kennis, discipline en discretie. Documenten moeten op de goede wijze worden bewaard en verdeeld. Daarom kan het verstandig zijn om dit werk uit handen te geven aan een specialist die dit gehele proces tot in de kleinste details beheerst. De specialisten van 123archief staan voor u klaar om deze belangrijke taak op zich te nemen.