Bij 123archief draait alles om het zorgvuldig beheren en verwerken van uw documenten. Uw archief, post en andere gegevensdragers zijn bij ons in vertrouwde handen. Wij kunnen uw archief voor u opslaan, beheren, digitaliseren en ook vernietigen. Daarnaast kunnen wij ook de gehele postverwerking voor u verzorgen. Uw post wordt in onze digitale postkamer voor uw verwerkt door deze te digitaliseren, registreren, classificeren en verdelen. Wij werken zorgvuldig, toegewijd en conform de wetgeving en gemaakte afspraken.

Digitalisering

Het digitaliseren van documenten en andere archiefstukken kan uw organisatie aanzienlijk ontlasten. U heeft alle gegevens altijd binnen handbereik zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de opslag en verwerking van uw kostbare en vertrouwelijke informatie. Van poststuk tot compleet archief: onze specialisten gaan er zorgvuldig en concreet mee om.

Lees meer over digitalisering

Postverwerking

De verwerking van grote hoeveelheden post kan een flinke belasting zijn voor een organisatie. Alles moet geregistreerd worden en op de goede plek terechtkomen. Wij kunnen de gehele postverwerking voor u uit handen nemen en uw post digitaal verwerken. Zo is uw organisatie verlost van die papierstroom en kunnen uw medewerkers zich focussen op wat echt belangrijk is.

Lees meer over postverwerking

Archiefopslag

De opslag van een papieren archief kost niet alleen ruimte, maar ook tijd en geld. Veel informatie is vertrouwelijk zodat de privacywetgeving hier een belangrijke rol speelt. Daarom is het beter om dit uit te besteden aan een specialist op dit gebied. Wij kunnen uw archief, documenten en andere gegevensdragers voor u opslaan in speciale, beveiligde opslagruimtes.

Lees meer over archiefopslag

Archiefvernietiging

Documenten hoeven niet voor eeuwig opgeslagen te worden. En helemaal niet als het vertrouwelijke documenten zijn. Wij kunnen zorgdragen voor een deskundige vernietiging van al uw gegevensdragers. Van archief tot boekhouding en van harde schijf tot USB-stick: wij zorgen dat vertrouwelijke informatie niet in verkeerde handen komt en op discrete, milieuvriendelijke wijze wordt vernietigd en afgevoerd.

Lees meer over Archiefvernietiging