Archiefopslag

Ongeacht wat voor bedrijf u ook heeft, de kans is groot dat ook u een archief heeft. In dit archief bevinden zich belangrijke documenten, tekeningen, enzovoorts. Het opslaan van al deze zaken is niet altijd even makkelijk. Een archief neemt namelijk veel ruimte in. Daarnaast komen er vaak verschillende kosten bij kijken. De opslag van uw archief kan een stuk slimmer, u kunt er namelijk ook voor kiezen om de archiefopslag te laten regelen door een daarin gespecialiseerd bedrijf.

Opslag van data en archief

In het geval van een archief dan denkt u wellicht aan een donkere, stoffige ruimte met rijen aan kasten waarin zich allerlei documenten bevinden. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Archieven zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. Dus niet alleen maar papieren documenten, zoals tekeningen, uitgebreide dossiers of visitekaartjes, maar ook films, foto’s of andere datadragers. Ongeacht de omvang van het archief, wij slaan het voor u op in een streng beveiligd en goed afgesloten pand waar alleen geautoriseerd personeel toegang heeft.

Verschillende mogelijkheden

Wij bieden u verschillende mogelijkheden, de opslag van archief wordt volledig op uw wensen afgestemd. Heeft u bijvoorbeeld een relatief klein archief? Dan bieden wij een opslagmogelijkheid van slechts één meter. Als u een erg uitgebreid archief heeft bestaat ook de mogelijkheid om hier meerdere boxen voor te gebruiken.

Ook digitaal beheer mogelijk

Naast het opslaan van uw archief bieden wij ook de mogelijkheid om uw archief online te beheren. U krijgt van ons een unieke inlogcode waarmee u toegang wordt verschaft tot het overzicht van uw archief. Op deze manier kunt u specifieke archiefstukken opvragen en bij u laten afleveren. Wij kunnen uw archief ook voor u digitaliseren zodat het u het gehele archief online in kunt zien.