Digitalisering

We leven tegenwoordig in het zogenaamde ‘digitale tijdperk’. Steeds meer zaken worden met de computer geregeld. Desondanks hebben veel organisaties nog veel documenten, tekeningen en gegevens op papier. Het handmatig verwerken van al deze gegevens is erg tijdrovend. Gelukkig hebben we tegenwoordig de mogelijkheid om al deze documenten, gegevens en dergelijke digitaal te verwerken en op te slaan.

Vertrouwelijk, betrouwbaar en nauwkeurig

Gedurende het digitaliseringsproces mag er natuurlijk niets misgaan. Het betreft immers vertrouwelijke documenten. Bij 123archief hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Het deskundig en discreet verwerken van vertrouwelijke documenten is voor ons dagelijks werk. Uw archief wordt door ons vervoerd naar een besloten en streng beveiligde locatie. Op locatie wordt het archief gedigitaliseerd door ons personeel. Tijdens deze stap kunt u er ook voor kiezen om het archief op te schonen of opnieuw te laten ordenen. Om de volgorde en samenstelling van de documenten te waarborgen wordt elk document geclassificeerd en voorzien van een unieke barcodesticker met metadata. Het totale proces van digitalisering gebeurt vertrouwelijk en nauwkeurig. Ook veiligheid staat centraal.

Uiteenlopende documenten digitaliseren

Wij digitaliseren uiteenlopende soorten en formaten documenten. U kunt hierbij denken aan standaard documenten van A4 formaat maar ook de minder voorkomende papierformaten. Grote bouwtekeningen, visitekaartjes en ook boeken en diverse mediadragers, het kan allemaal.

Digitaal archief makkelijk in te zien

Zodra uw documenten in het digitale archief staan zorgen wij ervoor dat u deze gemakkelijk kunt inzien. Dit kan bijvoorbeeld worden gerealiseerd aan de hand van een webapplicatie. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de bestanden op een andere wijze te ontvangen.