Over ons

123archief houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de opslag, digitalisering en vernietiging van archieven alsmede (digitale) postverwerking. Door de jaren heen hebben we deze processen verregaand weten te optimaliseren en hebben we ook bijzonder veel ervaring op dit gebied opgedaan. Hierdoor kunnen wij onze klanten de allerbeste service bieden. Dit doen wij zorgvuldig, vakkundig en professioneel.

Volledig gesloten systeem

Als partner van Reisswolf, de Europees marktleider op het gebied van gegevensbeveiliging, maken we ook gebruik van een zogenaamd gesloten systeem. Dit houdt in dat wanneer u uw documenten, tekeningen of andere vorm van gegevens bij ons inlevert, deze niet meer met derden in aanraking komen.

Ontzorgen

Ons uitgangspunt is simpelweg het ontzorgen van onze klanten. In plaats van dat u veel tijd, moeite, ruimte of personeel opoffert voor het reilen en zeilen van uw archief, doen wij dit voor u. Dit scheelt u veel tijd en geld. Onze organisatie is helemaal gespecialiseerd in deze werkzaamheden. De taken worden daarom ook beter en efficiënter uitgevoerd. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld het achter gesloten deuren vernietigen van overjarige vertrouwelijke archiefstukken.

Het belang van een goede archivering

De meeste gegevens die in een archief zijn opgeslagen, zijn vertrouwelijk. Een archief moet daarom met zorg worden beheerd. Bovendien moeten een archief volgens de wet vaak voor langere tijd bewaard worden. Ook de privacywetgeving kan een rol spelen. Het opslaan van een archief gaat in veel gevallen ten koste van uw kantoorruimte en opslagruimte. Dat is zonde omdat een archief vaak amper wordt ingezien. Vroeger vormde een papieren archief een kostbaar naslagwerk. Tegenwoordig zijn archieven vaak ook digitaal te bekijken zodat een archief ook ergens anders opgeslagen zou kunnen worden.

Volgens Europese richtlijnen

Vanzelfsprekend houden wij ons aan alle richtlijnen, zowel de Nederlandse als de Europese. Zo wordt bij ons iedere stap van het proces gedocumenteerd en houden wij ons aan de Europese richtlijnen met betrekking tot Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Waarom 123archief?

  • Specialisten op het gebied van archiefbeheer en postverwerking
  • Wij voldoen aan de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming
  • Meer dan 10 jaar ervaring in ons vak
  • Snelle en discrete dienstverlening