Archiefvernietiging

Het is van groot belang dat een archief vertrouwelijk is én blijft. In een archief bevinden zich vaak meerdere documenten die niet in verkeerde handen mogen vallen. Dit is ook de reden waarom onze archiefopslag zo streng beveiligd is. Overigens is het daarnaast belangrijk dat overjarige documenten uit het archief ook vertrouwelijk blijven, zelfs tijdens de vernietiging. Daarom voeren wij het vernietigen van archiefstukken altijd achter gesloten deuren uit.

Strenge eisen

Wanneer er wordt gewerkt met vertrouwelijke documenten of persoonlijke gegevens zijn wij gebonden aan allerlei strenge eisen. Dergelijke gegevens moeten goed beheerd worden, ook als het plan is om deze gegevens te vernietigen.

Archiefvernietiging in 100% gesloten circuit

In onze meer dan 10 jaar aan ervaring hebben wij ons archiefvernietigingsproces tot in de details weten te optimaliseren. Dit heeft ertoe geleid dat wij nu een 100% gesloten circuit hebben. U bent er bij ons dus van verzekerd dat de archiefstukken waarvan de bewaartermijn is afgelopen, niet in verkeerde handen terecht zullen komen.

Vernietiging van data

Naast het vernietigen van ‘standaard’ archiefstukken, vernietigen wij ook meer. Want in veel gevallen wordt het uitlekken van vertrouwelijke bedrijfsgegevens veroorzaakt door het verkeerd of onzorgvuldig omgaan met andere gegevensdragers zoals oude, afgeschreven PC’s, laptops, geheugenkaarten, USB-sticks, tablets en smartphones. Dit is te voorkomen door ook deze te laten vernietigen door 123archief. Dit doen wij conform de strengste normen.